Els atletes del  club La Sansi, han finalitzat subcampions en homes i terceres en dones, al campionat català de cros curt disputat aquest matí a Sabadell. La Joventut Atlètica Sabadell, per delegació de la FCA, ha organitzat el 57è CROS SANT SEBASTIÀ i el Campionat de Catalunya per equips de Cros Curt, al Parc Catalunya de Sabadell.

En Homes, a les 7 últimes edicions de cros curt havien guanyat 7 equips diferents, La Sansi guanyadors de l’edició anterior tenien la possibilitat de trencar aquest malefici, i no ho ha aconseguit, les Baixes dels letons Edgars Sumskis i Dimitrijs Serjoguins, amb la de Mourad El Bannouri han passat factura, de totes formes una bona segona plaça darrera del Hospitalet.

En dones ha aconseguit la victòria la Agrupació atlètica Catalunya, segona posició el Manresa i 3a bona posició el Club La Sansi, amb 3 baixes importants, repetint la mateixa posició de l’edició anterior.

En categoria masculina ha guanyat la cursa Abdullah El Mehdi del FCB i Miriam Ortiz en dones.

La matinal ha quedat marcada per una errada a l’hora d’agafar la classificació ja que els participants no portaven chip i els jutges en una arribada ajustada, no han aconseguit treure molts arribats, exceptuant alguns i els dels primers equips gràcies a les imatges d’un aficionat.

La Sansi intentarà renovar la 1a posició en homes i 2a en dones, al campionat català de cros llarg 10km el 11/02/18 a Mollerusa.