Sant Feliu de Llobregat, 15 de desembre 2019

Organitzada per La Sansi i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, avui s’ha disputat la 8a edició de La Sansi de Sant Feliu de Llobregat en distancies de 5 i 10km, amb dos recorreguts homologats i dintre del calendari de la Federació catalana d’atletisme.

Als 10km campió amb rècord de la cursa, el letó de La Sansi Dmitrijs Serjogins, atleta mundialista aquest any a Doha i a l’europeu de cros la setmana passada, ha guanyat amb 31’08” (superant el rècord de la cursa d’El Gouazany), segon l’atleta de Dinamarca Kasper Laumannn també amb un gran temps de 31’51” i 3er David Guiamet; En dones campiona l’atleta local Marta Franco amb 39’46”, ja va finalitzar segona l’edició anterior darrera d’Eva Arias, 2ª posició per Mercè Puigdueta i 3ª com l’edició anterior, Carolina Montanya.

Als 5km victòries d’Edgars Sumskis de La Sansi amb 15’21” atleta de Letònia que va participar a l’europeu de cros la setmana passada, (a prop del rècord de Driss Lakaouaja amb 15’19” al 2018) segona posició per Roger Manya i tercer Mario Suarez; En dones campiona Marta Romance amb 18’38”, segona Sandra Sancho y tercera Mariona Moliné.

Una edició amb més de 700 inscrits/es entre grans i petits, que va estar marcada pel canvi de data per les eleccions del 10-N, una cursa amb sortida i arribada a la pista d’atletisme, i un recorregut que passava pel centre de la ciutat.

La sortida l’ha donat l’alcaldessa Lídia Muñoz, i Andrei Xepkin, padrí de la cursa, un mite de l’Handbol i que dona nom al poliesportiu de la ciutat, i els regidors Oriol Bossa i Bernat Dausà.

Més informació: santfeliu@lasansi.com

FOTOGRAFIES: organització (es poden publicar)