Inscripcions obertes a La Sansi 9 a Viladecans 5km - 13/12/15

27/10/2015

Inscripcions obertes  a La Sansi 9 de Viladecans, la cursa de 5km més ràpida d’Espanya de 5km. Tindrà lloc el diumenge 13 de desembre a Viladecans a les 11 hores. Les curses de menors començaran a les 11.45h. En aquesta edició destaquem la coincidència amb La Marató de TV3, a on 1€ de cada inscripció anirà destinat a la causa.

Al any 2014, va ser la cursa d'Espanya més ràpida de 5km homologats, amb 10 atletes en menys de 15 minuts, i més de 1.300 atletes que van baixar de 40 minuts.

Si participes a La Sansi de Viladecans el 13/12/15 i a la Sant Silvestre del Masnou el 26/12/15podràs aconseguir una moto Sym 125cc

Aquesta cursa té una llarga trajectòria esportiva. En els seus inicis, en el 2007 fins al 2010, es va realitzar a Lloret de Mar, amb una afluència de públic pels carrers de la ciutat i un ambient festiu incomparable, segons la RFEA considerada la 3ª millor Sant Silvestre d'Espanya, just per darrere de les celebrades a Madrid i Barcelona, fins i tot presidida pel Príncep d’Astúries i amb retransmissió en directe per TV3. El canvi d'escenari al 2011 a la ciutat de Viladecans, no han fet variar l'entusiasme dels corredors, va ser la 4a cursa més participativa de final d’any darrera de la Cursa dels Nassos, on La Sansi va portar la direcció tècnica, la Sant Silvestre Barcelonesa, i la Sant Silvestre del Masnou també organitzada per La Sansi.  La Sansi de Viladecans es un test de 5km important, per a les curses de 10 km que se celebren en els últims dies de l'any.

Els participants podran anar a Viladecans agafant gratuïtament el tren des de qualsevol estació de rodalies, també rebran una samarreta tècnica, un estudi plantar gratuït,i una bossa d’obsequis dels patrocinadors principals con Aneto, Powerade, Hornimans, OXD entre d’altres i més sorpreses. En finalitzar la prova matinal es realitzarà un sorteig entre tots els corredors, que podran participar automàticament amb el dorsal de la cursa.