A un marc incomparable com Tossa de Mar, l’alcalde Martí Pujals, el regidor d’esports Joan Antoni Hervias, Jose Luis Blanco i Fernando Presidents de La Sansi i Club fondistes Tossa respectivament, han presentat la 5a Megalítica amb la també presencia dels representants dels patrocinadors principals Tatiana Zamnius d’Acerko i Oscar Tadeo de fets Pols.

 

El Trail serà el proper diumenge a les 09:00h organitzat per La Sansi i Club Fondistes Tossa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tossa de Mar, Diputació de Girona i Consell Esportiu de La Selva.

 

Les 3 distàncies a recórrer seran 5 kilòmetres, 10km i 21km. A falta de 6 dies ja són prop de 550 inscrits/es, i s’espera arribar al límit de 600 de 18 països diferents.

 

Durant l’espectacular recorregut hi haurà diferents avituallaments líquids i sòlids, a més dels situats a la sortida i arribada, per poder agafar forces. Els participants també podran gaudir de guarda-roba, dutxes, massatgistes, llar d’infants, bona bossa del corredor, samarreta Luanvi i medalla.

 

L’Alcalde Martí Pujals ha destacat el bon numero d’inscrits i els paratges per on gaudiran participants i aficionats.

 

Més informació a www.lamegalitica.com

 

Fotografia de l’Ajuntament de Tossa de Mar que es pot publicar

 

tossa@lasansi.com