16/12/18– Els atletes del  club La Sansi, han finalitzat tercers per equips al campionat català de cros curt disputat aquest matí a Canet de Mar, darrera del FCB i de l’Hospitalet, entre 16 equips participants.

1.FCB- 29 punts

2.Hospitalet – 32 punts

3.La Sansi- 39 punts

4.Montornès 84 punts

Fins 16 equips participants

L’equip lloretenc ha notat la absència per molèsties de Mourad El Bannouri, van quedar 4ats fa 3 temporades, campions fa dos temporades, segons la temporada passada i tercers avui.

En Homes, amb la victòria del FCB, a les 7 últimes edicions de cros curt han guanyat 7 equips diferents.

Els últims campions individuals d’aquesta modalitat de cros curt van ser Jacqueline Martín i José Luís Blanco, que es van proclamar campions l’any 2006 precisament a Canet de Mar, i aquesta temporada la FCA ha volgut tornar a organitzar la classificació individual amb victòries de Brahim Fateh per davant dels atletes de La Sansi Edgars Sumskis sots-campió de Catalunya i Djimitrijs Serjogins tercer.

En dones, per equips ha aconseguit la victòria la Agrupació atlètica Catalunya, individualment campiona Montse Mas.

La Sansi son els actuals campions de Catalunya de cros llarg, en categoria masculina i femenina, defensaran els seus títols a Vic al proper mes de febrer.