En el 1er any organitzant una cursa a Sant Just Desvern, el Club La Sansi com a organitzadors agraïm a tots/es els participants, espònsors, voluntaris i autoritats per col·laborar en una gran festa de l'esport. Gràcies a tots, a la 1a edició es van esgotar 3 dies abans els 1.050 dorsals.
Quan fa nomes dos mesos vam confirmar aquesta cursa al costat d’ autoritats i l’obra social Sant Joan de Deu (2€ de cada inscripció anirà a l’obra social),ens van comentar que mai havien tingut una cursa a la ciutat, amb la bona feina de tots i la vostra participació es va aconseguir un èxit i amb possibilitat de passar de 1.500 participants a la 2ª edició.
Les curses de menors, són difícils de gestionar quan després s'ha d'organitzar una cursa amb tants participants, però considerem que són el futur, es va demostrar amb la seva alegria i resultat, més de 200 participants, i l’organització del C.A. Sant Just que va fer una gran tasca.
La samarreta técnica 42k amb els colors de la ciutat, considerem que va agradar molt.
Agrair als tècnics, policia local, protecció civil, Mossos d'Esquadra i brigada, per deixar-nos tenir un circuit lliure de cotxes i trànsit, en un recorregut complicat, al passar per tants carrers de la ciutat, i també agraïm a Marc Cepeda, atleta olímpic, padrí i guanyador de la cursa, i a la guanyadora Raquel Parrado, que es campiona de Catalunya.
Us esperem a la propera edició, no dubteu en enviar email amb possibles millores o queixes.

Al web www.santjust5k.com disposeu de vídeos i més de 2.000 fotos totalment gratuïtes, i a l'enllaç de resultats podeu descarregar el vostre diploma.

El "VIRUS SANSI" contínua i us espera el 30/06/13 a La Sansi Vila Olímpica de Barcelona cursa que organitzarem de 5km i 10km per més de 5.000 participants www.lasansiolimpica.com