tossamarato

Información

Reglament

 La Megalítica Acerko Tossa de Mar 15/10/23

Trail       5km    10km i   21km

El trail “La Megalítica Acerko” de Tossa de Mar del 15/10/23 serà organitzada pel Club atletisme La Sansi i Club Fondistes Tossa per 5a edició amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tossa de Mar, Consell Comarcal de La Selva i Diputació de Girona, amb distancies de 5k 10k i 21k i sortida a les 09:00h

 

Premiació:
a) Premi + bossa d'obsequis als tres primers atletes de la classificació general masculina i femenina, i premi als tres primers i 3 primeres de cada categoria de totes les distancies. 

Premi especial al participant més jove i més veterà, i al primer i primera  local de cada distància.

2.El fet d'inscriure's o participar a la prova representa la total acceptació i respecte d'aquest reglament. La seva interpretació i tot allò que no queda expressament regulat, serà decidit per la organització, basant-se en el reglament de la Federació.

La participació a la cursa està sota la responsabilitat i propi risc dels/les participants on recau la decisió de participar a la cursa, i eximeixen a l'organització de les reclamacions o demandes basades en suposades accions dels/les participants o altres que actuïn a favor seu, també de les reclamacions o demandes resultants dels danys o malaltia que puguin succeir als/les participants i als seus materials inclosa la pèrdua, i que acceptaran un cop han fet la inscripció. Els/les participants en el moment de la seva inscripció manifesten trobar-se físicament aptes per a l'esdeveniment. Situarem en diferents punts del recorregut i en els controls, personal especialitzat per vetllar per la seguretat dels/les participants. És obligatori seguir les indicacions del personal especialitzat en el supòsit que així es comuniqui. En cas d'abandonament, cal informar-ho més aviat possible a l'organització ja sigui als punts de control, organització o a el telèfon d'emergència.

 4.Es disposarà de personal mèdic i ambulàncies en punts estratègics del recorregut per intervenir en cas de necessitat. En cas que les condicions climatològiques ho aconsellin, es faria un recorregut alternatiu que es comunicarà per xarxes socials, web i previ a la sortida. Si, es donés el cas, d'un canvi del recorregut alternatiu una vegada efectuada la sortida, aquest es comunicarà als participants als punts de control. Un equip escombra encarregat tancarà la cursa, ha de comprovar el pas dels participants i se'ls donaria ajuda si ho necessitessin.

5.Si la persona que s'inscriu, i finalment no pot participar a la prova, l'organització no farà cap devolució ni canvi.

Les 3 distàncies a recórrer en la categoria absoluta seran 5, 10 i 21km (distàncies aproximades).

6.Es recomana que els/les participants dels 21km tinguin més de 14 anys, i els/les que tinguin menys de 18 anys tindran que signar l'autorització online del formulari.

7.Depenem de les directrius sanitàries del moment, però les sortides podrien ser esglaonades, per evitar anar junts, en funció de la distància i el nivell, respectant les distàncies de seguretat, amb un mínim de separació, i per complir aquesta distància hauran de referència senyals a terra que els jutges i organització faran respectar. Avituallament líquid i sòlid, a l'arribada tot tancat

Als/les participants es pregarà puntualitat per entrar escalonadament als calaixos de sortida, depenent el color del seu dorsal. Organització controlarà que es realitzi correctament (Informació prèvia per xarxes, web o email).

8.Per a la col·locació de participants a la línia de sortida utilitzarem un barem de temps, que l'empresa de cronometratge Championchip i La Sansi establiran amb les millors marques de cada inscrit/a dels últims 24 mesos als 5 km, 10km o 21km. Amb la seva millor marca li col·locaríem al calaix corresponent segons el seu nivell, o segons cregui oportú l'organització pel bon funcionament i seguretat de la cursa. L'hora de sortida, la tindran marcada cada participant en el seu dorsal, i serà molt important la puntualitat.
A tots els/les participants de les 3 distàncies se'ls lliurarà una samarreta tècnica (els que triïn l'opció) + bossa de corredor amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores + medalla commemorativa als participants de totes les distàncies (si s’escull l’opció)

El temps real per a la classificació, es guiarà amb el xip, que s'activarà a el passar per la catifa de l'arc de sortida, passant successivament per tots els controls del recorregut, i finalitzi el cronòmetre a el passar de nou el xip per la catifa de l'arc de meta.

El dorsal es podrà recollir dissabte o diumenge.

Dissabte 14/10/23 entrega de dorsals (Consultar recollida de dorsal)

Diumenge 15/10/23 

07:00h Obertura de l’entrega de dorsals fins les 8:15h.

08:45h Sorteig amb els números de dorsal

09:00h Sortida de les 3 distàncies (Horari oficial)

09:18h Arribada del primer de 5km

09:22h Arribada de la 1a dels 5km

09:35h Lliurament de premis de la cursa dels 5km

09:52h Arribada del primer dels 10km

10:05h Arribada de la primera dels 10km

10.30h Lliurament de premis dels 10km

10:40h Arribada del primer dels 21km

10:57h Arribada de la primera dels 21km

11.00h Lliurament de premis dels 21km


9.Tots els participants hauran de córrer amb el xip que entregarà la organització que el portaran al dorsal i no s'haurà de retornar, excepte els que ja disposen del xip groc propi. El temps límit serà de 3 hores i 30 minuts. Passat aquest temps els/les que vulguin seguir, podran continuar fora de cursa i sota la seva responsabilitat. En cas de condicions meteorològiques dolentes o per seguretat, l'organització es reserva el dret d'aturar la cursa, modificar el recorregut o variar les limitacions horàries.

L'organització i l'equip sanitari podran retirar abans o durant la cursa a un/a participant, quan considerin que aquest tingui disminuïdes les seves capacitats físiques o tècniques com a causa de la fatiga, no disposi del material recomanable, o les seves condicions no siguin les apropiades per participar. Els abandonaments només es podran efectuar en els punts de control indicats per l'organització, qui abandoni en qualsevol altre punt no autoritzat, haurà de tornar a meta pels seus propis mitjans.

10.En cas que algun/a participant necessiti evacuació per accident, malaltia o lesió que impedeixi l'aproximació, s'haurà d'intentar avisar a l'organització per tots els mitjans possibles, contactant amb alguna persona de control o d'assistència de seguretat per activar l'operatiu de rescat. Al dorsal es disposa d'un telèfon de l'organització en cas d'emergència. 

11.És obligatori portar el dorsal ben visible a la part davantera. La manipulació d'aquest es motiu de desqualificació. Els/les atletes sense dorsal, no podran ni sortir, ni entrar a meta. Personal de l'organització s'encarregaran d'aplicar aquesta normativa.

Material recomanable als 10 i 21km sistema d'hidratació (mínim 200ml) o got de cartró en cas de voler hidratació als punt d’avituallament durant el recorregut (Tindrem gots d’emergència als avituallaments).

Als 5km no hi ha material obligatori ni recomanable.

Aquesta 5a Megalítica de Tossa de Mar també serà una cursa solidària, ja que els participants també poden fer un donatiu de fins en el moment de la inscripció.

12.L'organització demanarà DNI o similar per comprovar la identitat i edat de l'atleta al recollir el dorsal. En cas de voler recollir el dorsal d'un/a altre participant caldrà presentar fotocòpia o DNI del participant.

Hi haurà els següents serveis: Servei mèdic amb ambulàncies, calaixos de sortida segons el nivell dels participants, guarda-roba, WC, carpa de voluntaris, bossa d'obsequis, massatgistes, dorsal amb nom, avituallaments líquid i sòlid durant el recorregut, i líquid i sòlid a l'acabar la cursa.

13.L'organització es reserva el dret a canviar la data o el recorregut, sense que hi hagi dret a reclamar cap compensació per part dels inscrits. De la mateixa manera, l'organització es reserva el dret a ampliar el període d'inscripció de la cursa, per qualsevol dels col·lectius participants, si així ho considera oportú. Els participants hauran de passar obligatòriament pels controls de pas, on tindrem personal de l'organització que verificarà el pas dels participants. És important seguir les indicacions i consells del personal d'organització i seguretat.

Disposarem d'un hospital de campanya amb metge i sanitaris a la sortida i l'arribada, i ambulàncies dispersades al llarg del recorregut, preparades per a qualsevol tipus d'incidència.

14.PREMSA: El mateix matí de la cursa l'organització distribuirà imatges de vídeo i fotografies a diferents mitjans que així ho desitgin.

15.Les reclamacions s'acceptaran exclusivament fins les 23:59 de el mateix dia de la cursa via e-mail: tossa@lasansi.com


16.Tots els participants a l'inscriure dóna el seu consentiment perquè el Club Atletisme La Sansi, per si mateix o per terceres entitats, faci ús de les imatges de la prova per a la seva promoció, així com el tractament informàtic amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial de les seves dades personals. D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de l'13 de desembre de la protecció de dades personals, el/la participant podrà exercir el seu dret a aquests fitxers amb l'objectiu de rectificar o cancel·lar de formar parcial o total el seu contingut. Per exercir aquest dret, haurà de sol·licitar per escrit al domicili social de La Sansi (C/ Sant Bonaventura, 35 1r 1a, 17310 Lloret de Mar, Girona)

Els/les participants, permeten explícitament que les seves dades siguin publicades al llistat d'inscrits i resultats si acaben la cursa, seguint la normativa.


Per inscriure:
Internet: www.lamegalitica.com o www.lasansi.com   

Cursa de 5km:

Amb medalla commemorativa + samarreta tècnica + bossa d'obsequis  - 16,70€.

Amb medalla commemorativa sense bossa d'obsequis ni samarreta tècnica - 13,70€

Sense samarreta, ni bossa d’obsequis, ni medalla - 11,70€

Si cal xip groc de lloguer, amb import de 2€ més en la inscripció. 


Cursa de 10km:

Amb medalla commemorativa + samarreta tècnica + bossa d'obsequis  - 18,70€.

Amb medalla commemorativa sense bossa d'obsequis ni samarreta tècnica - 15,70€

Sense samarreta, ni bossa d’obsequis, ni medalla - 13,70€

Si cal xip groc de lloguer, amb import de 2€ més en la inscripció. 

 

Cursa de 21km:

Amb medalla commemorativa + samarreta tècnica + bossa d'obsequis  - 21,70€.

Amb medalla commemorativa sense bossa d'obsequis ni samarreta tècnica - 18,70€

Sense samarreta, ni bossa d’obsequis, ni medalla - 15,70€

 Si cal xip groc de lloguer, amb import de 2€ més en la inscripció. 

 

(2 setmanes abans de la cursa, si quedessin inscripcions incrementaran 2€)

Grups o clubs, tindreu inscripció més econòmica (mínim 8 participants), enviant correu electrònic a: tossa@lasansi.com


Les classificacions es podran consultar el mateix matí de la prova a: / www.lamegalitica.com 

Tancament d'inscripcions quan s'arribi a un nombre màxim de 600 inscrits en el conjunt de proves que formen part de la cursa.


Es sortejaran obsequis i grans sorpreses entre els participants. La normativa del sorteig serà la següent:

- El sorteig es realitzarà desprès de la sortida i es col·locarà els guanyadors a un planell a l’entrada de la fira del corredor al costat dels resultats.

- Esportistes d'elit, comitè organitzador i familiars no formaran part del sorteig.

- El nombre de dorsal serà la referència de participació en el sorteig. S'haurà reclamar el premi de manera física amb el DNI en un període no superior al dia de la cursa a les 13h.Entrega de dorsals: Es podran recollir el dia abans o el dia de la cursa.

El fet de no retirar el dorsal, la medalla i la bossa de corredor en els dies establerts significa la renúncia als mateixos i a la participació sense dorsal. (Consultar apartat recollida del dorsal).

Guarda-roba: Disposarem d'una àrea per a guardar les pertinences dels participants dintre del poliesportiu(guarda-roba). Cada participant amb les seves pertinences a la seva bossa o motxilla, la deixarà al lloc reservat i les recollirà un cop finalitzi la cursa. Els voluntaris vigilaran les pertinences en tot moment i controlaran que els participants deixin i recullin la seva motxilla (que quadrarà amb el seu número de dorsal).

Serveis gratuïts per al corredor inclosos a el preu de la inscripció (alguns optatius):

Entrada gratuïta per entrar a la piscina municipal el mateix dia.

Samarreta tècnica

Premis als 3 primers i 3 primeres de cada categoria de les 3 distancies, i als millors locals.
Medalla commemorativa per arribats als 5km, 10km i 21km
Entrenament, briefing i presentació el dia abans de la cursa per Xarxes socials (informarem horari per web)
Assegurança d'accidents i RC.
Oferta hotelera per participants i acompanyats a hotel@lasansi.com 
Dorsals personalitzats amb el nom del corredor/a
Dorsals de colors segons la distància a participar
Entrenaments les setmanes prèvies per preparar la cursa.
Servei sanitari al llarg del recorregut, amb hospital de campanya a l'arribada
Avituallament líquid abans, durant i desprès de la cursa.
Calaixos de sortida segons el nivell i marques dels participants.
Plans d'entrenaments al web.
Senyalització dels punts quilomètrics més importants.
Punts d'animació durant el recorregut i a la sortida.
2.000 fotografies.

Massatgistes
Cursa en directe per Xarxes socials
Vídeos de sortida i arribada
Temps màxim per completar la cursa: 3 hores 30 minuts.

Aparcament gratuït al costat de l'arribada

Gran sorteig amb el número de dorsal.

 

Club La Sansi

Club Fondistes Tossa

www.lamegalitica.com

 

tossa@lasansi.com

 

Organizadores

Instituciones

Patrocinador

Colaboradores