11/02/18 – Els atletes del club Atletisme La Sansi, a categoria Masculina i Femenina, han aconseguit la victòria en homes i dones al campionat català de cros llarg. L’Associació Atlètica Xafatolls amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa, per delegació de la Federació Catalana d'Atletisme, han organitza el CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS INDIVIDUAL i PER CLUBS, on la seva 1ª edició es va organitzar al 1916.  Aquesta competició, amb prop de 2.000 participants, tornava a les comarques lleidatanes després de 25 anys d’absència, quan es va celebrar a Arbeca.

A l’edició anterior a Caldes de Malavella, La Sansi ja va aconseguir la victòria per equips en homes, segon club gironí en guanyar en 97 edicions de campionat de cros llarg, l’últim va ser el CA Palafrugell al 1994, i avui de nou ha aconseguit renovar la victòria en homes, i millorar la segona plaça en dones ja que han aconseguit una gran victòria. Per primer cop en 102 anys de campionat, i 99 edicions, ha guanyat un equip gironí en homes i dones.

Amb aquets resultats La Sansi s’ha guanyat la classificació per participar al campionat d’Espanya de cros per equips. Curiosament dels 9 primers classificats, 5 eren dels 2 clubs de Lloret.