lloretdemartrail

Quienes somos

La Sansi is dedicated, among other functions, to promoting sport and organizing sporting events. Since 2007 he has been specializing in popular races and to this day he has accumulated more than 16 events, both popular and international. It has more than 50.000 registered per year and its Macro trainings have up to 800 registered.

With athletes from more than 8 countries, La Sansi is the current Cross Largo champion of Catalonia. In the men's category it has been winning the last 4 years: 2017, 2018, 2019 and 2020, and in the women's category, in 2018. It should be noted that it is a historic championship that has already accumulated 102 editions; the first was organized in 1916.

In 2020, in the middle of the pandemic, La Sansi was in the organization of 4 races that exhausted their numbers weeks before: the Lloretrail, the Cursa de la Mercè, the San Silvestre del Masnou and the Cursa dels Nassos in Barcelona. The Cursa de la Mercè 2020 is the race with the most participants in Spain in a pandemic, with 3.000 registered. Of the 3 San Silvestres that were organized in Spain, in 2 was in the organization La Sansi: La San Silvestre del Masnou, in its 41st edition the oldest San Silvestres in Catalonia and which had 900 registered, and La Cursa dels Nassos de Barcelona with 1,200 entries, which used up their numbers in 54 minutes. In turn, the Cursa dels Nassos was the fastest 5km race in Spain in history and the fastest 10km in Catalonia.

La Sansi has been the technical direction of the Cursa La Mercè in Barcelona for 6 years with up to 15.000 registered, and since 2014 also in the organization of the Cursa dels Nassos in Barcelona, ​​which is held every December 31 in Barcelona and usually have 12.000 registered. These two are joined by the San Silvestre del Masnou, since 2011; The Sansi de Viladecans, which became the fastest 5km in Spain, the Papa Noel race in Santa Coloma de Gramenet, with 3,700 Papa Noeles in its 1st edition. Also, the Ponle Freno race in Badalona, ​​with 3.000 registered, La Sansi Bellaterra, a dyad race characterized as the most participatory in the dyad; The Sansi Sant Feliu de Llobregat, the Cursa Sant Adrià de Besòs which is the most important in Catalonia by the ELA. The Crematorrons Cursa in Miami platja, the Style Run Outlet, the Cursa dels Masnou and the Santa Coloma de Gramenet Fiesta Mayor Cursa with 1.600 registered in our 1st edition where the numbers were sold out a month before. It is necessary to add several trails / mountain races such as La Megalítica de Tossa de Mar, the 34th Pujada i Baixada a Guanta, or the Lloretrail. Finally, it also organized, in 2019, the 1st RUN & FIT in Spain, with about 400 registered.

In the last days of 2019, of the more than 100 races throughout Catalonia, La Sansi organized THE 2 most participatory races: La Cursa dels Nassos and the 1st Cursa Papa Noel.

Between 2013 and 2020, thanks to their races, the La Sansi club gave more than 100,000€  to different charities, some outside of Catalonia such as Úbeda, Ávila or Valencia.

La Sansi has a database with about 40,000 athletes, and apart from the events, it also organizes talks and training for companies or entities in different cities.

 

Descarga el dosier en PDF

 

Regulation

Reglament Lloretrail Acerko 2024

6 km i 16 km

CLÀUSULA DE GÈNERE la organització garanteix la igualtat efectiva d'homes i dones com un dels principis bàsics d'actuació. Amb aquesta finalitat, les mencions genèriques en masculí que apareixen a l'articulat de qualsevol document de Normes Reguladores s'entenen referides també al seu femení corresponent, llevat dels supòsits en què específicament es faci constar que no ho és així.

La Lloretrail Acerko serà organitzada el 17/04/24 a les 09:30h, pel Club atletisme La Sansi amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lloret de Mar, i Diputació de Girona, amb distàncies de 6 km (220mts de desnivell) i 16 km (720mts de desnivell).

Lloc de sortida al Rieral de Lloret de Mar, davant de la Font de kaikuta i Policia local. (mateix lloc d'edicions anteriors).

Els horaris provisionals seran els següents:

9.30h Prova de 6 i 16 km

El fet d'inscriure's o participar a la prova representa la total acceptació i respecte d'aquest reglament. La seva interpretació i tot allò que no queda expressament regulat, serà decidit per l'organització, sobre la base del reglament de la Federació.

IMPORTANT Un cop recollit el dorsal, es dóna per fet que el/la participant accepta el document d'autoresponsabilitat i el reglament de la carrera.

La informació i la formació s'adaptarà en funció de les mesures que vagi actualitzant el Ministeri de Sanitat i/o Procicat, per la qual cosa cal un seguiment continu.

La participació està sota la responsabilitat i propi risc dels/de les participants on recau la decisió de participar a la carrera, i eximeixen l'organització de les reclamacions o demandes basades en suposades accions de participants o altres que actuïn a favor seu, també de les reclamacions o demandes resultants dels danys o malaltia que puguin succeir als/les participants i als seus materials inclosa la pèrdua, i que acceptaran un cop han fet la inscripció. Els participants en el moment de la recollida de dorsal accepten el reglament i manifesten trobar-se físicament aptes per a l'esdeveniment. Situarem a diferents punts del recorregut i als controls, personal especialitzat per vetllar per la seguretat dels/de les participants. És obligatori seguir les indicacions del personal especialitzat en cas que així es comuniqui. En cas d'abandonament, cal informar-ho com més aviat millor a l'organització ja sigui als punts de control, organització o al telèfon d'emergència que indica al dorsal.

  Es disposarà de personal mèdic i ambulàncies a punts estratègics del recorregut per intervenir en cas de necessitat. En cas que les condicions climatològiques ho aconsellin, es faria un recorregut alternatiu que es comunicarà per xarxes socials, web i previ a la sortida. Si, es donés el cas, d'un canvi del recorregut alternatiu una vegada efectuada la sortida, aquest es comunicarà als participants als punts de control. Un equip escombra encarregat tancarà la cursa, ha de comprovar el pas de participants i se'ls donaria ajuda si ho necessitessin.

Si els qui s'inscriuen, finalment no poden participar a la prova, l'organització no realitzarà cap devolució ni canvi, exceptuant en cas de suspensió de la cursa. Si podreu recollir la vostra samarreta i obsequis en cas de reservar-los els dies establerts.

Es recomana que participants dels 16km tinguin més de 16 anys, i els/les que tinguin menys de 18 anys hauran de signar l'autorització en línia del formulari a l'hora de recollir el dorsal hauran de demanar l'autorització, i lliurar-lo a l'organització.

Lliurament de dorsals (Informarem de lloc) Dissabte dia 15 de 15h a 19h i dia 16 de 7.15h a 8.30h

No retirar el dorsal, samarreta i la bossa de corredor en els dies establerts significa la renúncia a aquests. (Consulteu apartat recollida del dorsal).

Avituallament líquid i sòlid durant el recorregut, i a l'arribada.

Als/les participants es prega puntualitat per entrar escalonadament als calaixos de sortida, depenent el color del dorsal. Organització controlaran que es realitzi correctament (Informació prèvia per xarxes, web i email).

Per als/les participants de més de 60 anys (grup de risc) o participants que ho reclamin per seguretat i per evitar riscos, els espais a la sortida seran més amplis i si volen disposaran d'un dorsal amb un color diferenciat.

Per a la col·locació de participants a la línia de sortida utilitzarem un barem de temps, que l'empresa de cronometratge Championchip i La Sansi establiran amb les millors marques de cada inscrit/a dels darrers 24 mesos en curses de 5 km i 10 km. Amb la seva millor marca el col·locarem al calaix corresponent segons el seu nivell, o segons cregui oportú l'organització per al bon funcionament i seguretat de la cursa. En cas de no sortir al calaix correcte per la teva marca, demana polsera a l'hora de recollir el dorsal acreditant la teva marca en alguna cursa homologada.

A participants de les 2 distàncies se'ls lliurarà una samarreta tècnica + medalla commemorativa a totes les distàncies + bossa de corredor amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores (els qui escullen l'opció).

Els participants hauran de participar amb el xip que lliurarà l'organització que el portaran al dorsal i no s'haurà de tornar, excepte els que ja disposen del xip groc propi que serà obligatori portar-lo. El temps límit serà de 3 hores. Passat aquest temps els que vulguin seguir podran continuar fora de cursa i sota la seva responsabilitat. En cas de condicions meteorològiques dolentes o per seguretat, l'organització es reserva el dret d'aturar la carrera, modificar el recorregut o variar les limitacions horàries.

L'organització i l'equip sanitari podran retirar abans o durant la cursa un participant, quan considerin que aquest tingui disminuïdes les seves capacitats físiques o tècniques com a causa de la fatiga, no disposi del material recomanable, o les seves condicions no siguin les apropiades per a participar. Els abandonaments només podran efectuar-se als punts de control indicats per l'organització, qui abandoni en qualsevol altre punt no autoritzat, haurà de tornar a meta pels seus propis mitjans.

El temps real i oficial per a la classificació, es guiarà amb el xip, que s'activarà en passar per la catifa de l'arc de sortida, passant successivament per tots els controls del recorregut, i finalitzi el cronòmetre en tornar a passar el xip per la catifa de l'arc de meta.

En cas que algun participant necessiti evacuació per accident, malaltia o lesió que impedeixi l'aproximació, cal intentar avisar l'organització per tots els mitjans possibles, contactant amb alguna persona de control o assistència de seguretat per activar l'operatiu de rescat . Al dorsal hi ha un telèfon de l'organització en cas d'emergència.

És obligatori portar el dorsal ben visible a la part davantera. La manipulació és motiu de desqualificació. Els atletes sense dorsal, no podran ni sortir, ni entrar a meta. Personal de la organització s’encarregarà d’aplicar aquesta normativa.

Material recomanable: Als 16 km Sistema d'hidratació (mínim 200ml) o got de cartró en cas de voler hidratació als punts d'avituallament durant el recorregut (Tindrem gots d'emergència als avituallaments).

Als 6 km no caldrà material obligatori ni recomanable.

L'organització sol·licitarà DNI o similar per comprovar la identitat i l'edat de l'atleta en recollir el dorsal. En cas de voler recollir el dorsal d'un altre participant haurà de presentar fotocòpia o DNI del participant.

Serveis de l'esdeveniment: Servei mèdic amb ambulàncies, calaixos de sortida segons el nivell dels participants, guarda-roba, WC, carpa de voluntaris, bossa d'obsequis, dorsal amb nom, avituallament líquid i sòlid durant el recorregut, massatgistes i servei de fotografia gratuït.

L'organització es reserva el dret a canviar la data o el recorregut, sense que hi hagi dret a reclamar cap compensació per part dels inscrits. De la mateixa manera, l'organització es reserva el dret d'ampliar el període d'inscripció de la cursa per qualsevol dels col·lectius participants si ho considera oportú. Els participants hauran de passar obligatòriament pels controls de pas, on tindrem personal de la organització que verificarà el pas dels participants. És important seguir les indicacions i els consells del personal d'organització i seguretat.

Disposarem d´un hospital de campanya amb metge i sanitaris a la sortida i l´arribada, i ambulàncies i personal al llarg del recorregut, preparats per a qualsevol tipus d´incidència.

El mateix matí de la cursa la organització distribuirà imatges de vídeo i fotografies.

Reclamacions, s'han d'adreçar verbalment a la persona designada com a Jutge Àrbitre, durant els 30 minuts posteriors des de la publicació de resultats oficials.

Els/les participants en inscriure's donaran el seu consentiment perquè el Club Atletisme La Sansi i RFEA, per si mateix o per terceres entitats, faci ús de les imatges de la prova per a la seva promoció, així com el tractament informàtic amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial de les dades personals. D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de la protecció de dades personals, el/la participant podrà exercir el seu dret a aquests fitxers amb l'objectiu de rectificar o cancel·lar de formar-ne parcialment o total el contingut. Per exercir aquest dret, haureu de sol·licitar per escrit al domicili social de La Sansi (Carrer Sant Buenaventura, 35 1r 1a, 17310 Lloret de Mar, Girona)

Els/les participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d'inscrits, així com a la de resultats si acaben la carrera, seguint la normativa establerta.

Per inscriure's a la cursa open: www.lloretrail.com  o www.lasansi.com

Distància de 6 km:

Inscripció preu base 13€ sense samarreta, ni bossa d´obsequis ni medalla.

Amb samarreta + bossa d´obsequis 3€ més

Amb medalla commemorativa 2€ més

Si cal xip groc de lloguer 2€ més a la inscripció.

0,20€ de comissió per passarel·la d'inscripció.

Distància de 16 km:

Inscripció preu base 15€ sense samarreta, ni bossa d´obsequis ni medalla.

Amb samarreta + bossa d´obsequis 3€ més

Amb medalla commemorativa 2€ més

Si cal xip groc de lloguer, 2€ més a la inscripció.

0,20€ de comissió per passarel·la d'inscripció.

  (Una setmana abans de la cursa, si quedessin inscripcions incrementaran 1€)

Grups o clubs, tindreu inscripció  més econòmica (mínim 10 participants), enviant correu electrònic a: lloret@lasansi.com

Les classificacions es podran consultar el mateix matí de la prova a: / www.lloretrail.com

Tancament d'inscripcions quan s'arribi a un nombre màxim de 600 inscrits/es al conjunt de proves que formen part de la cursa.

Premiació:

  1. a) Pòdium absolut als 3 primers i 3 primeres de cada distància que arribin abans a meta.
  2. b) Premi especial al participant més i menys jove,
  3. C) Premi al primer i primer local de cada distància.
  4. d) Premi als/les 3 millors de cada categoria de les dos distancies.

Sorteig:

  1. A) Se sortejaran obsequis entre participants. La normativa del sorteig serà la següent:

El sorteig es farà abans de la sortida. Esportistes d´elit, comitè organitzador i familiars NO formaran part del sorteig.

El número de dorsal serà la referència de participació al sorteig. S'haurà de reclamar el premi de manera física amb el DNI en un període no superior al dia de la cursa.

Guarda-roba de 8.30h a 12.30h: informarem de lloc. Disposarem d'una àrea per guardar les pertinences dels participants (guarda-roba). Cada participant amb les seves pertinences a la bossa o motxilla, la deixarà al lloc reservat i les recollirà un cop finalitzi la cursa. Els voluntaris vigilaran les pertinences en tot moment i controlaran que els participants deixin i recullin la motxilla (que quadrarà amb el número de dorsal).

Serveis gratuïts per al corredor/a inclosos en el preu de la inscripció:

Bossa d'obsequis + samarreta tècnica + medalla commemorativa (Opcional)

Massatgistes

Entrenament, briefing i presentació (informarem dia i hora a la web)

Assegurança d’accidents i RC.

Oferta hotelera per a participants i acompanyants.

Dorsals de colors i personalitzats amb el nom del participant segons distància i nivell.

Entrenaments les setmanes prèvies per preparar la prova.

Servei sanitari al llarg del recorregut, amb hospital de campanya a l'arribada.

Avituallament líquid a la sortida. Avituallament líquid i sòlid en el recorregut i la meta.

Calaixos de sortida segons el nivell i les marques dels/de les participants.

Fira del corredor amb estands de col·laboradors i recollida de dorsal

Senyalització dels punts quilomètrics més importants.

Punts d'animació durant el recorregut i la sortida.

Més de 3.000 fotografies gratuïtes.

  Gran sorteig amb el número de dorsal.

  Cursa en directe per Xarxes socials

Vídeos de sortida i arribada

Temps màxim per completar la cursa: 2 hores 45 minuts fins a les 12:15h

La Sansi 23/12/24 lloret@lasansi.com

services to the runner

T-shirt

Gifts

Hotel

 Information and reservations at hotel@lasansi.com

 

 

Quienes somos

La Sansi is dedicated, among other functions, to promoting sport and organizing sporting events. Since 2007 he has been specializing in popular races and to this day he has accumulated more than 16 events, both popular and international. It has more than 50.000 registered per year and its Macro trainings have up to 800 registered.

With athletes from more than 8 countries, La Sansi is the current Cross Largo champion of Catalonia. In the men's category it has been winning the last 4 years: 2017, 2018, 2019 and 2020, and in the women's category, in 2018. It should be noted that it is a historic championship that has already accumulated 102 editions; the first was organized in 1916.

In 2020, in the middle of the pandemic, La Sansi was in the organization of 4 races that exhausted their numbers weeks before: the Lloretrail, the Cursa de la Mercè, the San Silvestre del Masnou and the Cursa dels Nassos in Barcelona. The Cursa de la Mercè 2020 is the race with the most participants in Spain in a pandemic, with 3.000 registered. Of the 3 San Silvestres that were organized in Spain, in 2 was in the organization La Sansi: La San Silvestre del Masnou, in its 41st edition the oldest San Silvestres in Catalonia and which had 900 registered, and La Cursa dels Nassos de Barcelona with 1,200 entries, which used up their numbers in 54 minutes. In turn, the Cursa dels Nassos was the fastest 5km race in Spain in history and the fastest 10km in Catalonia.

La Sansi has been the technical direction of the Cursa La Mercè in Barcelona for 6 years with up to 15.000 registered, and since 2014 also in the organization of the Cursa dels Nassos in Barcelona, ​​which is held every December 31 in Barcelona and usually have 12.000 registered. These two are joined by the San Silvestre del Masnou, since 2011; The Sansi de Viladecans, which became the fastest 5km in Spain, the Papa Noel race in Santa Coloma de Gramenet, with 3,700 Papa Noeles in its 1st edition. Also, the Ponle Freno race in Badalona, ​​with 3.000 registered, La Sansi Bellaterra, a dyad race characterized as the most participatory in the dyad; The Sansi Sant Feliu de Llobregat, the Cursa Sant Adrià de Besòs which is the most important in Catalonia by the ELA. The Crematorrons Cursa in Miami platja, the Style Run Outlet, the Cursa dels Masnou and the Santa Coloma de Gramenet Fiesta Mayor Cursa with 1.600 registered in our 1st edition where the numbers were sold out a month before. It is necessary to add several trails / mountain races such as La Megalítica de Tossa de Mar, the 34th Pujada i Baixada a Guanta, or the Lloretrail. Finally, it also organized, in 2019, the 1st RUN & FIT in Spain, with about 400 registered.

In the last days of 2019, of the more than 100 races throughout Catalonia, La Sansi organized THE 2 most participatory races: La Cursa dels Nassos and the 1st Cursa Papa Noel.

Between 2013 and 2020, thanks to their races, the La Sansi club gave more than 100,000€  to different charities, some outside of Catalonia such as Úbeda, Ávila or Valencia.

La Sansi has a database with about 40,000 athletes, and apart from the events, it also organizes talks and training for companies or entities in different cities.

 

Descarga el dosier en PDF

 

Organitation

Institutions

Sponsors

Colaboration